Reservdelar


När du vill besälla reservdelar behöver vi veta modellnummer, serienummer, typkod, år m.m. Detta för att kunna få tag i rätt delar till din maskin.

Tänk på att ofta är det olika uppgifter som behövs om du ska ha delar till chassie eller motor.


Det låter ju kanske konstigt att det inte räcker med modellnamnet, men en maskin kan under 10 års tid ha genomgått många olika förändringar, men fortfarande ha samma namn. Skriv upp allt, ta bilder, vi vill inte gissa, vi vill att du får rätt delar!


En del levernatörer erbjuder tillgång till sprängskisser via internet, klick på respektive logga. För övriga märken eller om du är osäker, kontakta oss så hjälper vi dig.


Eftersom vi inte erbjuder byten/återköp på beställningsvaror kan det bli onödiga kostnader, beställer vi fel pga felaktiga uppgifter hamnar tyvärr kostnaden hos dig som kund, något vi vill undvika.


Vid beställning av ej lagerförda varor gäller förskottsbetalning. Betalning kan göras vid beställning i butik. Vid telefonbeställning / mailorder beställs varan efter att beställningens värde inkommit till oss.

Du kan betala med Swish 1230410225 (vilket går snabbast), eller till vårt bankgiro 196-8254.

 

När ni beställer en vara får ni information om beräknad leveranstid, denna leveranstid kan förändras beroende på leverantörers lagersaldo eller annan av oss ej påverkningsbar leveransförseningar. 

 

Vi meddelar er när varan inkommit till vårt lager via i första hand sms, mail på begärna telefon. Vi ringer/skickar sms/mail endast en gång vid leveransregistreringen. Har ni inte mottagit avisering när beräknad leveranstid infallit ber vi er kontakta oss. 

 

Om varan ej är uthämtad inom 2 veckor och vi behöver ringa/skicka påminnelser debiteras detta med 25 kr/ samtal/sms/mail. Beställda varor ligger kvar för er räkning i 2 månader efter leverans till oss, därefter kan de säljas till någon annan och er handpenning är förbrukad. Detta gäller även dig som avtalspartner.


Leverantörer med sprängskisser på nätet:

Returvillkor beställda varor 


Följande returvillkor gäller vid beställning av reservdelar. 

 

Ej lagerförda artiklar återtages ej. Därför är det jätteviktigt att du är säker på att du beställer rätt delar och har rätt uppgifter på din maskin/motor. Lagerförda artiklar i obruten/oskadad förpackning och i oanvänt skick krediteras med debiterat värde mot uppvisande av kvitto inom 14 dagar efter inköpsdatum.  Reservdelar inom el (startmotorer, tändspolar, kondensatorer mm) återtages ej.  Undantag kan ske om särskild skriftlig överenskommelse ingåtts vid beställningen. 

 

Delar som varit monterade återtages ej. 

 

Det är viktigt att tänka på att den som utför en reparation själv eller med hjälp av en verkstad som inte är auktoriserad är ansvarig för att reparationen blir korrekt utförd. 

 

Avbeställning

Avbeställning av ej lagerförda varor som sker efter att leveransens skickats från leverantör kan ej avbeställas och kommer att debiteras er fullt ut.

Vissa leverantörer kan vi returnera beställda varor till. Detta mot en avgift på ca 40% av varans pris plus fraktkostnader.  Detta denna returavgift tillfaller dig som beställare.

 

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor. 


/Team Skarholmens