Just nu söker vi ingen ny kollega.


Skarholmens Trädgårdsmaskiner AB är ett familjeägt företag som startades 1974. Ofta säger vi bara Skarholmens då vi innan vårt namnbyte hete Skärholmens Bil & Traktor AB, mycket för att vi sedan 80-talet ligger i Huddinge och inte håller på med varken bilar eller traktorer längre (men när vi flyttade till Huddinge användes telefonkataloger och internet fanns knappt, så namnbyte var inte så aktuellt).


Kristin som idag driver företaget har lett företaget de senaste åren och har företaget i blodet. 


Sedan 1979 har försäljning och service av trädgårdsmaskiner varit företagets inriktning och vi är idag en utav de största i servande fackhandlare i Stockholmsområdet. Vi satsar på kvalitetsprodukter och inriktar oss mycket på miljö och ergonomi.

I vår verkstad utför vi service och reparationer av de flesta kända märken och typer av maskiner.

Toro, Honda, Stihl, Stiga, Husqvarna, Jonsered, Klippo är några utav de märken som vi är auktoriserade för.


Vi riktar oss till stor del till yrkesbrukare även om dörren är öppen även för privatpersoner.


Under försommaren och sommaren är det full rulle i verkstaden och våra tjänser är högt efterfrågade, resten av året är det i regel lite lugnare (stormar och snökaos kan givetvis sätta sina spår).

 


I vår butik satsar vi hårt på att ha rätt produkter på hyllan, som uppfyller de krav som ställs för bra ergonomi och miljötänkt. För oss är det viktigt att kunden går från butiken med rätt maskin för det jobb denne ska utföra, märket är inte det viktigaste.


Vi har ett välfyllt lager med både maskiner och reservdelar.

I butiken/montering/reservdelar är vi 5 personer.


Under högsäsong utökas ofta personalstyrkan med sommarjobbare både i montering och på verkstaden.