Öppettider 2018

Butik:

Måndag-fredag:

08.00-17.00

 

Maj - 14 juni

Torsdagar:

8.00-19.00

(ej 10/5 - STÄNGT)

 

Telefontid Butik:

Måndag-fredag

09-11.30

13.30-16.45

 

Lördag-söndag:

STÄNGT

Verkstad:

Måndag-fredag:

08.00-16.30

 

Lördag-söndag:

STÄNGT

 

 

Kontakt

Skärholmens Bil & Traktor AB

Glömstavägen 15

141 44 Huddinge

Tel: 08 - 779 34 01

Fax: 08 - 779 34 50

Vi svarar i telefon beroende på belastningen i butiken.

Maila gärna din förfrågan.

Under högsäsong är det fullt tryck i butiken och vi har begränsad möjlighet att besvara alla inkommande samtal, så maila oss gärna!

 

 

 

 

 

 

Avvikande öppettider 2018

 

Nyårsdagen

Måndag 1/1 STÄNGT

 

Trettondagshelgen

Fredag 5/1 8-15

 

Påsk

29/3 8-15

30/3 STÄNGT

2/4 STÄNGT

 

Valborgsmässoafton

30 april 8-15

 

1:maj

1/5 STÄNGT

 

Kristi Himmel

Onsdag 9/5 8-15

Torsdag 10/5 STÄNGT

 

Sveriges nationaldag

Tisdag 5/6 8-15

Onsdag 6/6 STÄNGT

 

Midsommar

Torsdag 21/6 8-15

Fredag 22/6 STÄNGT

 

Alla helgona

Fredag 2/11 8-15

 

Jul

Måndag 24/12 STÄNGT

Tisdag 25/12 STÄNGT

Onsdag 26/12 STÄNGT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Skarholmens

 

Skarholmens är ett företag som tillhandahåller varor inom skötsel av den gröna sektorn.

Vi satsar på kvalitetsprodukter och inriktar oss mycket på miljö och ergonomi. Vi vill att du som ska arbeta med de maskiner och redskap vi säljer ska få det bästa.

 

Vi är en servande fackhandel.

 

Vi ägnar oss en hel del åt import av redskap, däribland den populära serien av skräpplockare. Vi importerar även en del maskiner och tillbehör till Hondas 2-hjulstraktorer.

 

Vår verkstad reparerar de flesta kända märken. Har du en maskin som är köpt på någon byggmarknad eller varuhus, kontakta gärna oss för att säkerställa om vi kan få fram reservdelar till den. Maskiner som vi inte kan få fram originaldelar till kan vi tyvärr inte ta emot.

 

Peter & Ingrid, ägare av Skärholmens Bil & Traktor AB, startade företaget 1974 i Skärholmen. 1979 började företaget dagens inriktning med trädgårdsmaskiner. Från 1988 finns företaget i sina egna lokaler i närheten av Huddinge centrum. Företaget är registrerat som Skärholmens Bil & Traktor AB, men idag kallar vi oss Skarholmens.

 

Idag drivs företaget av dottern Kristin, som tillsammans med personalen arbetar för att hålla samma goda service och höga kvalitet på de produkter som säljs.

 

Försäljning och service av trädgårdsmaskiner är företagets bas. Här finns maskiner och redskap för underhåll och skötsel av fastigheter, trädgårdar och skogsbruk. I vår välutrustade verkstad utför vi service och reparationer av de flesta kända märken och typer av maskiner. Vi har ett välsorterat reservdelslager. Vi har många kända märken representerade, se vilka under rubriken våra varumärken.

 

Peter började själv som entreprenör i början av 70-talet och har stor kunskap om hur olika redskap och maskiner ska användas. Han har kommit med många förslag på förbättringar som sedan tagits fram av olika tillverkare. Detta för att underlätta användningen och inte minst för att förbättra arbetsmiljön för användarna. Att minska vibrationer, förbättra ergonomin och få fram så miljövänliga maskiner som möjligt är målet.

 

Vi arbetar även med att handredskapen ska vara bra och korrekt utformade för användaren och sitt användningsområde. Därav importerar vi redskap som uppfyller våra krav på ergonomi när det som redan finns på svenska marknaden inte räcker till.

 

Vi tillhandahåller utbildning i daglig skötsel av maskiner och ergonomi inom gröna sektorn som ett fortsatt steg av Peters vision. Läs gärna mer under rubriken utbildning.

Vi är klassade som Säker Butik i samarbete med Säker Skog, för ett ökat medvetande om risker vid användning av motorsåg.

 

Våra kunder finns i hela landet, men det är i Stockholmsområdet som de flesta kunder finns.

Våra kunder består av både yrkesfolk och privatpersoner.

 

Ledord som styr vårt dagliga arbete är

Kunskap / Kvalitet / Service / Miljö / Ergonomi

 

Varmt välkommen hälsar Kristin med personal!